photo DSC_1233_zps2966e41e.jpg

So I’m not sure what the status with my Project 365 is. I know there have been days where I have not taken a photo. I hope to do a status soon.

But today I took a lot of photos. We were in Tulum to see their famous ruins and also swam in the Gran Cenote. Amazing day! I have a million photos to edit and I can’t wait to show you how amazing Tulum was!

But first – here’s a photo from today: a beautiful iguana enjoying the sun on the ruins in Tulum. We saw lots of iguanas today, and many of them were very big – like this one. We also saw lots of them fight!

Isn’t it beautiful? :)

6 Comments on Photo of the Day – Iguana in Tulum, Mexico

 1. Laura
  February 26, 2014 at 7:08 am (4 years ago)

  Jeg glæder mig til at se nogle af dine Project 365 billeder – også selvom du måske ikke har taget et billede hver dag. Jeg kan anbefale at følge et tema – det synes jeg i hvert fald har gjort det meget sjovere, fordi det så netop blev noget der ikke bare skulle overstås :)

  Reply
  • Celia Schow
   February 26, 2014 at 3:14 pm (4 years ago)

   Tusind tak, Laura! Ja, jeg mistede godt nok følt, at det var en sur “pligt”. Det ville klart være nemmere, hvis vi var mere ude at lave ting, tror jeg. Men når man sidder fast i en hverdag, så er man bare slet ikke motiveret! Det er jeg i hvert fald ikke.
   God idé med temaer! Dine billeder var super fede! Det må jeg prøve. :)

   Reply
   • Laura
    February 26, 2014 at 4:46 pm (4 years ago)

    Men måske kan billederne også omvendt være med til at gøre den kedelige hverdag lidt mere spændende, fordi man så får øje på de små ting? En hverdag i Mexico må trods alt være lidt anderledes end en hverdag i Danmark :) Her har den stået på eksamen, arbejde og studiestart, men det har helt sikkert hjulpet med Project 365, fordi det har været noget jeg har set frem til og har glædet mig til :)

    Reply
    • Celia Schow
     February 26, 2014 at 5:00 pm (4 years ago)

     Det er rigtigt, det ville de sagtens kunne virke som. Jeg tror, at problemet mest ligger i, at jeg har “dårlig samvittighed” over alt det, jeg burde lave. Et af mine største problemer ved at være selvstændig. Jeg er ekspert i at udskyde alt, men med ingen virkelig deadlines, kan det godt blive… ja, svært at “tage sig sammen”. Og så føler jeg ofte, at jeg bør lave dit og dat, og så kan jeg ikke bare rende rundt og tage billeder – sådan føles det i hvert fald. Men sandheden er, at jeg ofte ikke er så skide produktiv alligevel, så det ville jeg jo sagtens kunne…

     Reply
     • Laura
      February 27, 2014 at 4:13 am (4 years ago)

      Haha, det kan jeg godt se :) Jeg læser ofte blogs i stedet for at læse de tekster jeg burde læse til undervisningen. Ak, det der med selvdisciplin og prioritering – det satser jeg på kommer med årene ;)

     • Celia Schow
      February 28, 2014 at 3:16 am (4 years ago)

      Haha! Åh, blogs er også min store “guilty pleasure”, må jeg nok indrømme :) Haha, det håber jeg virkelig også, at det gør!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *