photo ScreenShot2014-01-28at33104PM_zpsaf49a408.png

We have some pretty exciting news today! We’re nominated for Skyscanner Bloscars Travel Awards 2014 – for best Danish Travel Blog. We’re up against 9 other Danish “travel blogs”, and we’re the only blog that are actually travelling, so we have our hopes up to win!

If we win we’ll get 6000 DKK (around $1,100 USD) for plane tickets which will only keep us travelling even more! We would be so happy if you would vote for us. It takes 10 seconds and it’s pretty easy:

VOTE FOR US HERE!

Click the link above and hit the green botton that says “Stem” (yeah, the whole thing is in Danish!), then enter your email address in the field (remove the tick if you don’t want to receive their newsletter) – and voilà!

We so happy to be nominated since we’re using Skyscanner a lot. Actually being recognised feels amazing and we sooo hope to win! Thank you everyone. :)

8 Comments on Nomadic Danes Nominated for Best Danish Travel Blog at Skyscanner Bloscars Travel Awards 2014

 1. Laura
  January 28, 2014 at 5:38 pm (4 years ago)

  Så fedt altså! Godt gået, I to :-D Husk man vidst kan stemme én gang per uge, så det bliver til fire gange i alt!

  Reply
  • Celia Schow
   January 28, 2014 at 5:45 pm (4 years ago)

   Tusind tak, kæreste Laura! :D Ja, det kan man! Vi skal nok lige minde om det hver uge. ;)

   Reply
 2. Karina
  January 29, 2014 at 6:28 am (4 years ago)

  Så er der stemt :) tillykke med at I er blevet nomineret. Håber I vinder, for det er virkelig spændende at følge med i jeres rejse!

  Reply
  • Celia Schow
   January 29, 2014 at 5:43 pm (4 years ago)

   Tusind tak for din stemme, Karina! Det betyder virkelig alt for os, at du vil være med til at støtte os i denne fine award – tak!

   Reply
 3. Michelle
  February 1, 2014 at 1:47 am (4 years ago)

  Så har I også fået en stemme af mig! Synes helt bestemt, at I har fortjent den pris, så held og lykke med det hele. Sidder stadig med tanken om, at det kunne være fedt at følge i jeres fodspor og bare tage ud og leve i nuet og se, hvad verden egentlig har at byde på. Men det bliver nok bare ved drømmen – har ikke den fjerneste idé om, hvad der skulle være min indkomstkilde, og hvordan økonomien derfor vil kunne hænge sammen :’)

  Reply
  • Celia Schow
   February 2, 2014 at 2:46 am (4 years ago)

   Tuuusind tak for din stemme, Michelle – den betyder mere, end du aner for os! Så mange tak. :)

   Åh, jeg synes nu bestemt, at hvis du sidder med lignende drømme som os, at du skal se, om de kan realiseres – på den ene eller anden måde. Der er enormt mange muligheder for at rejse ud. :) Der er jobs at få, mens man rejser, og der er f.eks. Working Holiday visa til både Australien, New Zealand og Canada, hvor du har mulighed for at arbejde, mens du rejser. Virkelig smart!

   Verden er ikke så kompliceret, som den virker hjemmefra. Der er altid en løsning, så hvis det er din drøm, er jeg sikker på, at du kan gøre det! Du må altid kontakte os, hvis du vil have råd eller hvis vi kan hjælpe på en anden måde! Held og lykke. :* Og tak for din stemme!!

   Reply
 4. Mette Mai
  February 7, 2014 at 11:59 pm (4 years ago)

  Jeg bliver aldrig selv den store globetrotter, så meget des tro mere er det fedt at få lov til at følge Jer her. Du er på få dage blevet min farvorit blogger. De gir mening hele vejen rundt. Tusind tak for det .
  De bedste hilsner
  Mette Mai

  Reply
  • Celia Schow
   February 8, 2014 at 4:59 pm (4 years ago)

   Det er jo også i orden! Vi er (heldigvis) ikke alle sammen ens, men jeg er glad for, at du gerne vil følge med i vores eventyr. :)
   Åhh, hvor er du bare utroligt sød, Mette Mai! Dine ord varmer virkelig. Mere end du aner. Så TUSIND tak! Jeg er glad for, at det hele giver mening, haha. :)
   Stort knus til dig!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *